Stoelmassage

Stoelmassage op het werk is een preventief doelgericht middel om werkstress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. De stress die het presteren onder tijdsdruk met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen om te herstellen. Bijvoorbeeld door een regelmatige stoelmassage. Ontspannen we niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde werkhouding leiden tot diverse klachten, zoals nekpijn, hoofdpijn, pijnlijke schouders en armen. Gelukkig is er nu een oplossing die u geen moeite kost: De Fit for Work bedrijfsmassage.

stoelmassage

Stoelmassage op het werk
De stoelmassage van Fit for Work vergroot direct het bewustzijn van uw werknemers rondom houding en overbelasting. Een stoelmasseur komt op de werklocatie met een massagestoel. Na 20 minuten stoelmassage kan de werknemer fit en ontspannen weer terug naar de werkplek. Het structureel inzetten van een bedrijfsmassage levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van uw werknemers waardoor het ziekteverzuim zal dalen en mede daardoor de ziektekosten. Dat maakt stoelmassage niet tot een luxe maar wel tot een verstandige investering in uw personeel.

Landelijk netwerk stoelmasseurs Fit for Work
Voor de stoelmassage beschikt Fit for Work over een landelijk dekkend netwerk van professionele stoelmasseurs voor het uitvoeren van de stoelmassage, die allen zijn aangesloten bij de internationale TouchPro organisatie. Voor meer informatie over stoelmassage kunt u de website raadplegen van TouchPro.

Naast stoelmassage bieden wij ook de mogelijkheid tot het geven van ontspanningsmassage. Voor meer informatie zie ontspanningsmassage.