Ontspanningsmassage wordt aangeboden bij Progenta Projectservices

Progenta Projectservices is een van de eerste klanten die onze nieuwe dienst Ontspanningsmassage heeft afgenomen. Progenta is een specialist in reiniging en onderhoud van diverse soorten harde en zachte vloeren door het gehele land. Het kantoor is gevestigd in Elst nabij Utrecht. Hun werknemers zijn woonachtig en werkzaam door heel Nederland. Omdat ze fysiek zware arbeid verrichten vergen ze veel van hun lichaam en geest. Dat hoeft geen probleem te zijn als we maar voldoende ontspannen om te herstellen. Doen we dat niet dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding tot diverse klachten leiden.
Bij de Ontspanningsmassage worden beginnende en chronische klachten aan het hele lichaam effectief behandeld. Daarnaast helpt een Ontspanningsmassage tegen stress, het bevordert de ontspanning van lichaam en geest, geeft nieuwe energie, zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een zware prestatie en kan worden toegepast om blessures en spierpijn te voorkomen.
Omdat de werknemers van Progenta werkzaam zijn door het hele land is onze Stoelmassage vrijwel niet inpasbaar. De Ontspanningsmassage is hiervoor een prima alternatief. De werknemers ontvangen bij een betrouwbare massagepraktijk in hun woonomgeving deze Ontspanningsmassage. De reacties van de medewerkers zijn zeer positief en zij maken er gretig gebruik van. Voor meer informatie over de voordelen om Ontspanningsmassage in te zetten binnen uw bedrijf klikt u op Ontspanningsmassage.