Fit for Work stoelmassage in het Ruwaard van Putten ziekenhuis

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse heeft afgelopen week extra aandacht besteed aan de gezondheid van de eigen medewerkers. Tijdens de Gezond en Fit dagen werd het ziekenhuispersoneel op een stimulerende manier aan het denken gezet over de eigen levensstijl. Vanuit het personeelsbeleid is het thema ‘gezond en plezierig werken’ uitgewerkt in een aantal actiepunten. Eén daarvan is het zorgen voor bewustwording over de eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Fit for Work heeft op die maandag de stoelmassages verzorgd voor het verplegend personeel. Hieronder de reactie van mevrouw Pronk van P&O:

Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor je flexibiliteit en inzet. In ons ziekenhuis hebben we veel aandacht en zorg besteedt aan de Gezond en fit dagen. Het doel van de Gezond en Fit dagen is het geven van een goede voorlichting aan onze medewerkers en hen te stimuleren op het terrein van gezonde leef- en eetgewoonten. Door het organiseren van de Gezond en Fit dagen willen we de medewerkers prikkelen om stil te staan bij de eigen leef- en eetgewoonten en welke gevolgen deze gewoonten hebben op onder andere het ziekteverzuim.

In het kader van de Gezond en Fit dagen zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals het meten van gewicht, vetpercentages en het benadrukken van het belang van gezonde voeding. Om de gezond en fit dagen vooral ook leuk te maken waren er ook activiteiten zoals de stresstest en de Wii. Maar welke activiteit met name erg werd gewaardeerd door de medewerkers was de massage.

Door omstandigheden kon de geboekte masseur niet aanwezig zijn en we waren dan ook erg blij dat jij ons wilde helpen. Na wat omzettingen in de agenda was je aanwezig om onze medewerkers te laten ontspannen door middel van een goede massage. De reacties van de medewerkers waren erg positief en via deze weg willen we je bedanken voor je inzet, flexibiliteit en bijdrage aan onze succesvolle “Gezond en fit dagen”.

In de toekomst hopen we dan ook op een plezierige voortzetting van onze samenwerking!

Naast structurele stoelmassage opdrachten verzorgt Fit for Work ook eenmalige stoelmassage opdrachten door het hele land.

Reageren op dit artikel? stuur een email naar nieuws@fitforwork.nl